بسمه تعالی

آموزش الکترونیکی شیوه‌ای نوین در آموزش است که در آن تمامی فرآیندهای آموزش و یادگیری به وسیله فناوری اطلاعات و ارتباطات صورت می‌گیرد. این نوع از آموزش با توجه به مقرون بصرفه بودن و نداشتن محدودیت‌های زمانی و مکانی در دهه اخیر و در نظام تعلیم و تربیت جهانی گسترش یافته است و پاندمی کرونا باعث گسترش بیش از پیش این نوع آموزش گردید.
 انتظار می‌رود با توجه به آشنایی بیشتر و استفاده اساتید، دانشجویان و دانش آموزان از آموزش الکترونیکی در دوران کرونا، این شیوه آموزش پس از کرونا نیز نقش مهمی در نظام تعلیم و تربیت داشته باشد. از این رو توجه به فرصت‌ها، چالش‌ها، راهکارها و بهره‌گیری از تجربیات مشارکت کنندگان، باعث یادگیری بهتر و استفاده مؤثرتر از آموزش ‌الکترونیکی و برگزاری باکیفیت آن مستلزم مشارکت همه اساتید، معلمان و دانشجو معلمان محترم خواهد بود. لذا از همه پژوهشگران دعوت می‌شود و مستدعی است مقالات برگرفته از تجربیات ارزشمند خویش در ارتباط با محورهای این همایش را به سایت همایش ارسال نمایند.

باسپاس/ دبیر علمی همایش